Ga naar de inhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Emmen voor bijvoorbeeld utiliteitsbouw? Zoek dan niet verder! Avitec Bouw kan u helpen. Wij bieden verschillende diensten aan van groot tot klein. Op deze pagina is alles te lezen over de diensten, vakmanschap en kwaliteit en hoe u contact kunt opnemen om alle informatie te krijgen.

Diensten van Avitec Bouw

Avitec Bouw biedt verschillende diensten aan, hierdoor zijn wij voor verschillende projecten inzetbaar. Daarbij kunnen wij veel verschillende vraagstukken behandelen en u van alle gemakken voorzien. De verschillende diensten die wij aanbieden zijn: nieuwbouw, kleinbouw, renovatie, onderhoud/beheer, woningbouw en utiliteitsbouw. Nieuwbouwprojecten zijn zeer verschillend. Of het nou gaat om uw droomhuis, nieuw bedrijfspand of een geheel nieuw project. Ons team kan uw visie tot leven brengen. Voor de kleinbouw projecten zijn wij trots op onze expertise. Wij kunnen een uitbreiding van uw woning, een tuinhuis of kleine commerciële ruimte voor u bouwen.

Renovatie kan soms erg lastig zijn, doordat we nieuw leven in bestaande gebouwen willen inblazen. Ons ervaren renovatieteam staat klaar om het gebouw onderhanden te nemen. Ook als u een compleet nieuw nieuwbouw project wilt opzetten dan vertalen wij uw wensen samen met een architect om tot een verantwoorde woning op zowel financieel als esthetisch gebied. Voor utiliteitsbouw hebben wij jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van panden die geen woonruimte als bestemming hebben. Dit kan zowel hoog- als laagbouw zijn.

Bedrijfspand laten bouwen

Vakmanschap Avitec Bouw in Emmen

Avitec Bouw streeft altijd naar topkwaliteit in elk project. Wij begrijpen dat ieder ontwerp uniek is en vereist op maat gemaakte aanpak door middel van vakmanschap. Onze medewerkers maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde techniek. Mede door onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers begrijpen wij wat belangrijk is bij het bouwen van bijvoorbeeld nieuwbouw projecten. Ook hebben wij een 24 uurs spoedservice om alle problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Woning laten bouwen

Neem contact op met Avitec Bouw

Enthousiast geworden na het lezen van deze pagina of heeft u nog meer vragen over project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw project tot een succes te maken.