Ga naar de inhoud

Ontdek de veelzijdigheid van ons werk

We zijn trots op de verscheidenheid aan projecten die we hebben gerealiseerd. Van inspirerende nieuwbouwprojecten tot zorgvuldige renovaties en doordachte kleinbouwprojecten, elk project vertelt een uniek verhaal van vakmanschap en toewijding. Blader door ons portfolio en ontdek de veelzijdigheid van ons werk, waarbij we de visie van onze klanten tot leven hebben gebracht.

Woning laten bouwen
Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bij Avitec Bouw zijn we uw betrouwbare partner voor nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om het realiseren van uw droomhuis, een nieuw bedrijfspand, of een geheel nieuw project, ons ervaren team staat voor u klaar om uw visie tot leven te brengen.
Kleinbouw

Kleinbouw

Bij Avitec Bouw zijn we trots op onze expertise in kleinbouwprojecten. Of het nu gaat om een bijgebouw, een uitbreiding van uw woning, een tuinhuis of een kleine commerciële ruimte, ons gespecialiseerde team staat voor u klaar om uw ideeën te realiseren.
Renovatie

Renovatie

Bij Avitec Bouw zijn we gepassioneerd over renovatieprojecten en het nieuw leven inblazen van bestaande gebouwen. Of het nu gaat om een oud herenhuis, een verouderd kantoorgebouw, of een historisch pand, ons ervaren renovatieteam staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken.
Onderhoud/beheer

Onderhoud/beheer

Bij Avitec Bouw zijn we niet alleen experts in nieuwbouw van woonhuizen, maar we hebben ook jarenlange ervaring in het onderhoud van gebouwen en huizen. Of het nu gaat om een groot bedrijfspand, een sportaccommodatie, een clubgebouw of zelfs een kleine opslagruimte, ons gespecialiseerde onderhoudsteam staat voor u klaar.
Woningbouw

Woningbouw

Wanneer u nieuw wenst te bouwen maken wij graag een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. Samen met een architect vertalen wij uw wensen graag tot een verantwoorde woning op zowel financieel als esthetisch gebied.
Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Wij zijn niet alleen voor nieuwbouw van woonhuizen een ervaren partner. Wij hebben ook jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van panden die geen woonruimte als bestemming hebben, met andere woorden utiliteitsbouw. Dit kan een groot bedrijfspand zijn, een sportaccomodatie of clubgebouw, maar kan ook een kleine opslagruimte zijn. Zowel hoog-als laagbouw.

Neem contact op met Avitec Bouw

Samen bouwen aan een duurzame & innovatieve toekomst

Naam